Ενάντια στη Λήθη

– Sudden Adult Death Syndrome (Σύνδρομο Αιφνιδίων Θανάτων Eνηλίκων) έχει ονομαστεί -απο τα μήντια κυρίως- αυτή η επιδημία αιφνιδίων και ανεξήγητων θανάτων που έχει αρχίσει και αποκτά χαρακτηριστικά μάστιγας για τις ηλικίες 18-40. Μια περιήγηση στην καθημερινή ειδησεογραφία συνήθως περιέχει και έναν ανεξήγητο θάνατο με μια λακωνική ανακοίνωση. Οι άνθρωποι πεθαίνουν σωρηδόν εκεί που πίνουν καφέ, ενώ κοιμούνται, στη γυμναστική, στο δρόμο, ή υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Και αν αναρωτιέστε μήπως αυτό συνέβαινε πάντα, απλά δεν το παρατηρούσαμε: όχι, δεν διαβάζαμε σε καθημερινή βάση για θανάτους σχετικά νέων ανθρώπων. Και επειδή ως γνωστόν η μνήμη στο νέο παράδειγμα, είναι μια μάλλον αλγοριθμική υπόθεση, ιδού και το “για του google το αληθές”:

Αμφότερα αλιευμένα απο το substack του kirsch (https://stevekirsch.substack.com/p/young-people-dying-in-their-sleep) ο οποίος παρατηρεί επίσης και μια αξιοσημείωτη αύξηση στις αναζητήσεις περί του SADS

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις αμερικάνικες ασφαλιστικές που γκρινιάζουν για τον υπερδιπλασιασμό των ασφαλίστρων λόγω θανάτων και αναπηριών στο εργατικό δυναμικό (ηλικίες δλδ 20-65), στην αύξηση των αναπηριών στην αμερική γύρω στο 5%, στην εκτόξευση των διαφόρων νευρολογικών συμπλεγμάτων σε σχετικά νεαρές ηλικίες και στα 111 καρδιακά επεισόδια και 732 θανάτους αθλητών μέχρι τα μέσα ιούνη 2022 (με τον εκτιμώμενο μέσο όρο θανάτων αθλητών ετησίως να είναι 66).

Ενώ -περιέργως- μια πρόσφατη έρευνα που υπογράφεται απο πολλά καταξιωμένα πανεπιστήμια και μεγάλα ονόματα της επιδημιολογίας όπως ο doshi και o greenland, καταλήγει στο -κάπως ωμό- συμπέρασμα πως:

“το υπερβάλλων ρίσκο για σοβαρές επιπλοκές ειδικού ενδιαφέροντος (των εμβολίων) υπερβαίνει τη μείωση του κινδύνου νοσοκομειακής περίθαλψης για covid-19 τόσο στις δοκιμές της moderna, όσο και της pfizer”

(https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4125239)

Η απουσία κάποιας σοβαρής ιατρικής ή και κρατικής κινητοποίησης είναι προφανώς σκανδαλώδης. Ακόμα και αν η οποιαδήποτε συσχέτιση με τον μαζικό εμβολιασμό είναι ανύπαρκτη, δε γίνεται να έχεις μια τέτοια κατακόρυφη αύξηση σε ανεξήγητους θανάτους και σοβαρές ασθένειες (νευρολογικά, μυοκαρδίτιδες, καλπάζοντες καρκίνους) στον πληθυσμό και να μην κάνεις απολύτως τίποτε.

Ακόμα πιο σοβαρή είναι βέβαια η απουσία σημαντικών αντιδράσεων απο τους ίδιους τους συγγενείς και φίλους των παθόντων. Σίγουρα, ο τρόμος του να μη χαρακτηριστεί καμία συνωμοσιολόγος έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις∙ πιο εύκολα μπορούσε να αμφισβητήσει κάποιος την ύπαρξη του θεού στην καθολική ιταλία του 19ου αιώνα, παρά να κριτικάρει τα εμβόλια στους προοδευτικούς κύκλους της ευρώπης, το 2022. Αλλά διάολε μιλάμε για τα παιδιά, τους κολλητούς, τους εραστές, τα αδέρφια και τους πατεράδες: είναι τόσο καλά πακτωμένα τα θεμέλια του φόβου και της προπαγάνδας που ούτε ο θάνατος δε μπορεί να τα ταρακουνήσει;

Θέλω να πιστεύω πως όχι, και η αίσθηση που έχω είναι πως κάτι έχει ξεκινήσει και σιγοβράζει – στους ανθρώπους που απειληθήκαν, εξαναγκαστήκαν και τρομοκρατήθηκαν ώστε να εμβολιαστούν, στους ανθρώπους που πίστεψαν το κράτος και τους ειδικούς τους, σε όσους προσπάθησαν ματαίως μετά απο κάποια μόνιμη βλάβη να βρούνε άκρη με τα συστήματα υγείας και με την καταχώρηση της βλάβης τους στο σύστημα κίτρινης κάρτας και σε όσες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αποκλεισμένοι στην ίδια τους την πόλη, με τον κλοιό να σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω τους, εξαιτίας της αρνησής τους να εμβολιαστούν, αυτόν τον εφιαλτικό χειμώνα που μας πέρασε.

– Το μεγαλύτερο κομμάτι του κινήματος συνεχίζει να σιωπά. Ένα μέρος του ωστόσο, το πιο θρασύ ίσως, βγαίνει να μιλήσει. “Παιδιά, όλοι μαζί, να μη διαχωριστούμε όπως μας θέλει το κράτος, εντάξει πάει πέρασε και είδατε, δεν έγινε και τίποτε”, δείχνει να είναι το ολοένα και περισσότερο επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Κάποιοι άλλοι, όπως για κακή ώρα το περιοδικό “κοινωνικός αναρχισμός” υιοθετεί αμάσητο μάλιστα τον λόγο των κρατών και των μυστικών υπηρεσιών, κανοντάς σε να αναρωτιέσαι για μια ακόμη φορά αν πρόκειται για πράκτορες ή για απλά ηλιθίους, γράφοντας για την “μερίδα του ανταγωνιστικού κινήματος (ευτυχώς όχι μεγάλη, αλλά δυστυχώς όχι αρκετά μικρή), η οποία επέλεξε να ασκεί κριτική στην εφαρμοζόμενη κρατική πολιτική με άκρως  προβληματικούς όρους, που κάποιες φορές κατέληγαν μέχρι στην υιοθέτηση και την αναπαραγωγή σκοταδιστικών απόψεων και θεωριών συνομωσίας”.

Αφήνοντας κατά μέρος τα κακά ελληνικά (ας τους εξηγήσει κάποιος πως τίποτε απολύτως δεν καταλήγει μέχρι, πόσο μάλλον μέχρι στην) και την ανορθογραφία, είναι αναμφίβολα κατάντια να βλέπεις κινηματικές φωνές να εμπνέονται απο τη cia.

Λοιπόν, για να το πούμε απλά. Το γεγονός πως ενώ άνθρωποι απολύονταν, εκβιαζόντουσαν, αποκλείονταν, διωκόντουσαν για κάτι που στο κάτω-κάτω άπτεται στην αυτονομία του ίδιου τους του σώματος, το μεγαλύτερο κομμάτι του κινήματος επέλεξε να σιωπήσει, ή ακόμη χειρότερα να λοιδωρήσει, δεν ξεχνιέται εύκολα. Και όχι επειδή είμαστε εκδικητικοί, αλλά επειδή, τουλάχιστον χωρίς μια μίνιμουμ αυτοκριτική, είναι σίγουρο πως στην επόμενη κρατική εκστρατεία πάλι θα έχουμε τους διάφορους αντιεε,χατζηστεφάνηδες, πασαμονταναίους κτλ κτλ απεναντί μας.

Και για να πάμε και λίγο παραπίσω: η ακραιφνής στήριξη της ίδιας μερίδας του κινήματος στα κράτη και τους ειδικούς τους σ΄ό,τι αφορά τα λοκντάουν, ομοίως δύσκολα ξεχνιέται. Και επειδή διάφοροι έχουν αρχίσει τις πονηριές του στυλ “έλα μωρέ, ποιο λοκντάουν, αφού όλοι κυκλοφορούσαμε” και “εντάξει το κίνημα απάντησε με τις μαζικές πορείες για τον κουφοντίνα”, να θυμίσουμε πως τα βράδυα δεν κυκλοφορούσαν παρά μόνο μπάτσοι και μεμονωμένοι λούμπεν, αλανάκια, μετανάστες, και μια χούφτα απο τη μερίδα του ανταγωνιστικού κινήματος που επέλεξε να κριτικάρει το κρατικό αφήγημα. Η πλειοψηφία του κινήματος χλώμιαζε σπίτι του και παράγγελνε ντελίβερυ απο τα σούπερ μάρκετ. Και σ΄ό,τι αφορά τις μαζικές πορείες για τον κουφοντίνα, να θυμίσουμε πως πρωτού γίνουν μαζικές, οι λίγες δεκάδες που τις διοργάνωναν έτρωγαν κατ΄εξακολούθηση πέσιμο και πως εν τέλει το μακροβιότερο λοκντάουν στην ευρώπη δεν χαλάρωσε παρά με την χουλιγκανίστικη αντι-βια στη ν.σμύρνη.

Σίγουρα, η εκάστοτε ιδιοσυγκρασία, οι φόβοι, οι διαφορετικές κοσμοθεωρίες (για τη φύση, τη ζωή, τους ιούς, τη μόλυνση), ή ακόμα και η κατάσταση της υγείας, σε ένα καθεστώς τέτοιας ανηλεούς διασποράς τρόμου και προπαγάνδας, ήταν αναμενόμενο πως θα έπαιζαν μεγάλο ρόλο. Είναι πλήρως κατανοητό πως ειδικά τις πρώτες μέρες πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να προστατεύσουν τον εαυτό τους ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες. Αλλά και στη διάρκεια της πανδημίας, οι προσωπικές επιλογές της κάθε μιας, σχετικά με την αποφυγή της μόλυνσης, τον εμβολισμό ή την τήρηση κάποιων μέτρων, μπορεί να είναι αντικείμενο προσωπικών αντιπαραθέσεων και συζητήσεων, αλλά σε ένα πολιτικό επίπεδο, είναι απλά σεβαστές. Η συναίνεση όμως σε όλο και πιο παράλογα πειθαρχικά μέτρα, που ουδεμία σύνδεση είχαν με οποιαδήποτε υγειονομική λογική και κυρίως η στήριξη στο ολοένα και πιο εφιαλτικό καθεστώς του ιδιότυπου απαρτχάιντ που διαμορφώθηκε για τους “αρνητές” και η υιοθέτηση των πιο απεχθών κομματιών του λόγου της εξουσίας, οφείλουν πρωτίστως να αναγνωριστούν ως τέτοια και ακολούθως να δεχθούν μια ανηλεή κριτική. Και η ευθύνη της αναγνώρισης βαρύνει προφανώς όσες σε πρώτο βαθμό υιοθέτησαν τις προσταγές των κυβερνώντων και των επιτροπών ειδικών. Η cognitive dissonance δεν είναι το μόνο, κατά βάση ψυχολογικό, σύνδρομο που έπαιξε ρόλο σ΄αυτή την πρωτοφανή άρνηση της πραγματικότητας εκ μέρους της πλειοψηφίας του κινήματος. Στο κάτω-κάτω “είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις κάποιον, από το να τον πείσεις πως έχει εξαπατηθεί”. Αλλά δυο και βάλε χρόνια μετά, αν τουλάχιστον δεν μιλήσουμε με σχετική ειλικρίνεια για το τι συνέβη, αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στις διάφορες ομάδες, στομικότητες και συλλογικότητες που στην καλύτερη σιώπησαν και στη χειρότερη στήριξαν, να υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα κριτίκαραν έντονα τις προταγές των ειδικών και κυκλοφορούσαν ανέμελοι στο λοκ ντάουν και ποτέ δεν συναίνεσαν σε κοινωνικούς αποκλεισμούς, αν ξεχάσουμε όλους τους ξεφτίλες που έπιναν τα ποτάκια τους με τα πιστοποιητικά ανά χείρας, που κατηγορούσαν τους διοργανωτές εκδηλώσεων ως δολοφόνους, που εγκαλούσαν όσους κριτίκαραν τον καθηγητή της καρδιάς μας τσιόδρα, να μη συνεχίσω γιατί και η αηδία -πρέπει να- έχει τα οριά της, τότε είναι βέβαιο πως στην επόμενη εκστρατεία θα κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Κοντολογής, ενάντια στη λήθη που προσπαθούν διάφοροι να εξαπλώσουν τεχνηέντως, η στήριξη στο ξεδίπλωμα ενός πρωτόγνωρου ιστορικά ολοκληρωτισμού, δεν πρέπει ούτε να ξεχαστεί, ούτε να εξευγενιστεί. Αν μη τι άλλο επειδή στους δύσκολους καιρούς που μας περιμένουν όλες, έννοιες όπως μνήμη, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, οφείλουν να είναι αιχμηρά όπλα και όχι κούφιες λέξεις.

– Μοιάζει με θεία δίκη∙ ή ίσως με άλλη μια εκδήλωση της νεόκοπης θεότητας του αντιεμβολιασμού.

(βλ. https://diariesofinfection.wordpress.com/2022/02/17/%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CE%B1-viii/)

Εθνικό συναγερμό κήρυξε η αγγλία για την εμφάνιση του ιού της ήμερης πολιομυελίτιδας στο αποχετευτικό της σύστημα. Μα δεν έχει εξαφανιστεί υποτίθεται ο ιός της πολιομυελίτιδας παγκοσμίως (πλην πακιστάν;) Δεν έχει κηρυχτεί, ήδη απο το 2003, εξαφανισμένος ο εν λόγω ιός στην αγγλία; Ναι, αλλά αυτό που τεχνηέντως αποκρύπτεται στα μήντια είναι πως πλέον δεν πρόκειται για τον φυσικό ιό της πολιομυελίτιδας, αλλά για τον εξασθενημένο ιό των πόσιμων εμβολίων (του sabin) που μέχρι και τα τέλη του ΄70 αποτελούσαν τον κανόνα στα προγράμματα εμβολιασμού και τα τελευταία 40 χρόνια έχουν περιοριστεί μόνο για τους φτωχούς και μαυριδερούς. O οποίος εξασθενημένος ιός, όσο κυκλοφορεί, παύει να είναι και τόσο εξασθενημένος και αρχίζει να αγριεύει προκαλώντας παραλύσεις και θανάτους.

Αλλά όσο παρέλυαν και πέθαιναν κατά εκατοντάδες τα μαυριδερά παιδάκια στην αφρική, δεν έτρεχε και τίποτε: επρόκειτο για “πλήρως αντιμετωπίσιμες παραλύσεις”. Τώρα που ο ιός -ο οποίος ενάντια σε κάθε ηθική και λογική διασπείρεται απο τα ίδια τα εμβόλια- έφτασε στην καρδιά του πρωτοκοσμικού ρατσισμού, άρχισαν να χτυπάνε οι επιδημιολογικές καμπάνες. Η επιδημιολογική απάντηση είναι βέβαια αναμενόμενη: “τρέξτε να εμβολιαστείτε, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, για να αντιμετωπίσετε τον ιό που διασπείρεται απο τα ίδια τα εμβολιά μας”.

Αυτός ο συνδυασμός καφκικού εφιάλτη και δυστοπικής ε.φ., μοιάζει δυστυχώς να είναι και οδηγός για τους εφιάλτες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Τόσο η moderna, όσο και η pfizer επένδυσαν αδρά σε εταιρείες με σκευάσματα αντιμετώπισης της μυοκαρδίτιδας (που προκαλείται απο τα εμβολιά τους).

Για τη σκανδαλώδη εκστρατεία εμβολιασμού στην αφρική και την εκεί διασπορά του ήμερου, τεχνητού ιού, με ολέθριες συνέπειες, είχα κάνει πρόσφατα και αυτήν εδώ τη συνοπτική αναφορά:

11 thoughts on “Ενάντια στη Λήθη

 1. Είναι πάντως απολαυστικό να διαβάζει κανείς τις κορόνες και τα επιχειρήματα του αριστεροαναρχοφιλελεύθερου αντι-ψεκ μετώπου, επιστημονικής λογικής και κοινωνικής ευθύνης, σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου των ΗΠΑ για την απαγόρευση των αμβλώσεων.
  Όμως εάν τα παραθέσει κανείς αυτούσια μέχρι κόμματος για να υπερασπιστεί την άρνησή του να εμβολιαστεί γίνεται αυτόματα «ψεκασμένος», «γίδι», «ακροδεξιός», «ανεύθυνος» «φασίστας», «ασυνείδητος» κλπ…

  Like

  1. Εννοείται. Η πλήρης αδυναμία αυτού που αποκαλείται περιστροφή νοητικών σχημάτων, η εύερεση δλδ αναλογιών, είναι κατά πως φαίνεται μόνιμο πλεον κουσούρι στην ανθρώπινη σκέψη. my body my choice, αλλά όταν εμπλέκονται φαρμακευτικές, your body, our choice.
   Βέβαια τα πρωτεία στην παραχάραξη της μνήμης, ιστορίας, λογικής κτλ τα έχει αυτή η ευρωπαίζα επιτροπος
   https://savebritain.org/eu-commissioner-claims-bloc-never-pushed-people-to-get-covid-vaccine/

   Like

 2. απο το 2:52:00 και μετα η kingkston λεει πως ειναι κατασκευασμένος και η πρωτεινη περιέχει δηλητηρια και HIV και δεν μεταδιδεται απο φορεα σε φορεα . Αν μπορεσεις να δημοσιευσεις κατι για πιθανα αντίδοτα στα εμβολια που να τα εξουδετερωνουν, θαταν σωτηριο για πολύ κοσμο. δεν χρειαζομαστε εγκριση γιατρου

  https://open.lbry.com/@Corona-Investigative-Committee:5/s110en:0

  Like

  1. Δεν εχω δει το βιντεο παντως η πρωτεινικη ακιδα του ιου περιεχει οντως γενετικες ακολουθιες του Hiv – θα μπορουσε βεβαια να ειναι συμπτωση και οχι εργαστηριακη προσθηκη.
   Για αντιδοτα στην ακιδα των εμβολιων δεν εχω ασχοληθει: υποτιθεται παντως πως διαφορα φυσικα αποτοξινωτικα, βοηθανε καθαριζοντας το αιμα πχ γαιδουραγκαθο, διαφορα ειδη κιχωριου (ραδικι) κτλ

   Like

 3. Αντί να κάνετε αυτοκριτική για τις βλακείες που λέγατε περί great reset, απαρτχαιντ και ολοκληρωτισμού συνεχίζετε τις αισχρες αν και φαιδρές συκοφαντίες (cia, σοβαρά;). Ντροπή σας ξεφτίλες για την ηρωοποίηση ανθρώπων που έχασαν τσάμπα και βερεσέ τη ζωή τους λόγω της ιδεοληψίας σας και για την κολλέγιά σας με τους ακροδεξιους.

  Like

  1. βλακείες τα περι απαρτχαιντ ε; οσοι μειναμε χωρις δουλεια ή όσες δε μπορούσαμε να αγοράσουμε ούτε μια βίδα, θα ήμασταν φαντασιόπληκτοι, συνωμοσιολόγοι κ δε συμμαζεύεται, οπότε δε μετράει. Ολοκληρωτισμός; που ακούστηκε; επειδή χρειαζόσουν χαρτί απο τους μπάτσους για να βγεις απο το σπίτι σου; Η επειδή εν μια νυκτί τα δικαιώματα μετατράπηκαν σε προνόμια; Η μήπως επειδή χάθηκε η αυτονομία του σώματος; σιγά τώρα και πριν τη magna carta μια χαρα δε ζουσαν οι ανθρωποι;
   για το great reset αναφερεσαι μηπως σ΄ένα βιβλίο και μια δηλωμενη προθεση καποιων καλοκαγαθων τυπων;
   https://www.weforum.org/focus/the-great-reset
   συκοφαντια για τα περι ciα; ανοιξε κανα βιβλιο να δεις ποτε χρησιμοποιηθηκε πρωτη φορα ο ορος συνωμοσιολογος για να λοιδωρησει πολιτικους αντιπαλους, απο ποιον και σε τι συμβαν. αλλλα εδω αναπαραγετε αυτουσιο το λογο της κυβερνησης μητσοτακη, στη cia θα κολλησετε;
   (ο πληθυντικος δεν ειναι ευγενειας: υποθετω πως υπαρχουν και αλλοι βλακες σαν του λογου σου).
   ελεος πια με το καθε αστοιχειωτο κωθώνι που κουναει κ το δαχτυλο εξ΄ονόματος υποτιθεται του ορθολογισμου και ζει μεσα στην αμαθεια και την αγνοια.
   η τελευταια σου προταση περαν απο δηλωτικη τοσο για τη διανοητικη σου κατασταση (3 σειρες εγραψες ολες κ ολες κοι μισες δε βγαζαν νοημα, τι διαολο με μέσο το βγαλες το δημοτικο;) οσο και για την ηθικη σου καταντια, συμπυκωνει και ολη τη χυδαιοτητα ενος μικρου κομματιου του κινηματος. αν υποψιαζομαι σωστα τι προσπαθεις να πεις μεσα απο τις ασυναρτησιες σου, μην το συνεχισεις καλυτερα, γιατι το να βριζεις καποιν διαδικτυακα ειναι βαρετο – ποσο μαλλον αν προκειται για ηλιθιο, οπως εσυ.

   Like

   1. Επειδή ανέφερες τη Magna Carta ένας παιδιοθεν γνωστος μου,και φολα καραντινιέρι,τη χρησιμοποιησε ως επιχειρημα υπερ των λοκνταουν,των κορωνοπάσων,και γενικοτερα του κορωνοπραξικοπήματος.Οτι τα αστικα συντάγματα(και ειδικα τα δυτικα,γιατι αυτοι οι ρώσσοι και οι κινεζοι ρε παιδι μου τς,τς,τς…)έχουν κορωνιδα την ανθρωπινη ζωη ΣΚΕΤΗ επομενως ολα ειναι εκτος απο (φυσικα…)νομιμα και ορθα ιστορικως αμαλαχει να’ουμ…

    Μιλαμε για τραγικη αστοιχειωσια.Πραγματικα μπλοκαρα και δεν μπορουσα να απαντησω.
    Εχει βγάλει φυσικα και ΑΕΙ,έτσι?

    Like

   2. πλέον η κατοχή πτυχίου είναι ένδειξη βλακείας. τα πενεπιστημιακά ιδρύματα λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ως εργοστάσια παραγωγής υπηκόων

    Like

  1. Κολεγιά με ακροδεξιούς?
   Ποιος αποδέχτηκε και υπερθεμάτισε στις υποχρεωτικότητες, στις απολύσεις, στα πρόστιμα και ότι άλλο σκαρφίστηκε η κούτρα του ακροδεξιού υπουργού υγείας για να βασανίσει τους υπηκόους του?
   Από τους Γεροτζιάφες μέχρι τους Ρουβίκωνες το αριστερό άκρο του τοίχους της δημοκρατίας όλο και περισσότερο αίμα ζητούσε σε αγαστή συνεργασία με το δεξί αντίστοιχο.
   Αλλά αυτοί είστε που θα έλεγε και ο πειθήνιος κομμουνιστής αρχηγός… αντί να σωπάσετε τουλάχιστον για λίγο ζητάτε και ρέστα…
   Τώρα ακόμα και του Μόσιαλου και του Τζανάκη τους τέλειωσε –προς το παρόν?- ο σανός που σας τάιζαν, μέχρι να γίνει νέα εισαγωγή ψάξτε αλλού όσοι έχετε σύνδρομο στέρησης. Πρεζάκια του κτηνίατρου…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: